luni, 1 decembrie 2008

Another thing bites the dust ...

Daaaa....am fost crunt dezamagit de ceea ce se numeste KFC in Franta... :((
Am ajuns in sfarsit la KFC si am decis sa aleg meniul preferat, Variety, ca sa am o baza mai buna de comparare. In fine stau la rand primesc meniul si ajung la masa. Cand desfac punga toatala dezamagire: portie foarte mica si in loc de pulpa gasesc inca o aripioara dar intreaga (pe langa cele 3 picante care formau meniul) si o bucata de spata de am crezut ca au sacrificat un pui si nu o gaina. Portia ca portia, dar erau atat de bine prajite incat sincer nu faceam deosebire intre mancare si cel care m-a servit.
Gustul diferit total fata de cel din Romania, puiul mult mai uscat, ceva in genul crispy strips dar mai uscat. Si ceea ce m-a "umplut de lacrimi" cel mai mult a fost lipsa celebrului sos de usturoi care nu ar trebui sa lipseasca la orice masa KFC.
In concluzie am decis ca mai bine mananc la McDonalds decat la KFC, cel putin in Franta...

2 comentarii:

Viorel Dudau spunea...

Confirm si completez: de aceeasi dezamagire vei avea parte si in Londra, si in Budapesta, si presupun ca in multe alte tari straine. Poate pentru ca sosul minune e produs in Romania (nu mai stiu unde anume dar stiu ca la Tecuci produc ketchup-ul).

blitzy spunea...

Salut...deci ramanem la KFC-ul romanesc :) ... mmmm deabia astept sa ajung iar in bucuresti.. :)