joi, 22 iulie 2010

Caldura mare monsher ....

In metrou, in momentele de fata, e destul de cald. Deci prin urmare, caldura, transpiratie, arome multe ...

Pentru o persoana care e mai simtita asa din fire, prezenta unui miros o induce intr-o stare de nesiguranta, nervozitate si as putea spune si neliniste. Si aici incepe chinul de a vedea cat mai discret posibil daca, Doamne fereste, mirosul vine de la ea.

Persoana care am vazut-o eu insa nu s-a chinuit deloc sa fie discreta ci din contra a fost destul de evident ca era preucupata de originile "aromei exotice" din metrou. Si omul ce sa faca ... a luat taurul de corne si a purces direct la verificare. A bagat mana prin maneca direct la subtioara, a amestecat bine acolo, si apoi a scos-o. Dupa, ca un adevarat cunoscator in ale aromelor, a dus mana finut la nas si a mirosit-o pret de cateva secunde. Insa rezultatul nu a fost satisfactor si atunci, cu miscarile unui "contorsionist", si-a introdus nasul sub subtioara si a prizat sa vada daca e ok sau nu.
Nu stiu care a fost rezultatul investigatiei lui dar dupa si-a mangaiat prietena/sotia pe cap cu mana care a avut-o la subtioara si i-a dat si un pupic ...

Niciun comentariu: