vineri, 14 noiembrie 2008

13-11-2008 – A doua zi in Paris

13-11-2008 – A doua zi in Paris.

In acesta zi, speciala ca numar, nu s-a mai intamplat nimic special. Doar incurcaturi legate de trasport.

Pentru a ajunge la munca trebuie sa iau 2 autobuze fiecare cu cate 10-15 statii de mers. In momentul in care trebuia sa schimb statia nu am observat-o din timp si a trebuit sa cobor la urmatoarea statie si sa o iau pe jos in sens invers si sa gasesc statia la care trebuia sa fac schimbul. Dupa multe invartituri pe un fel de autotrotuar suspendat am coborat la statia care trebuia si am reusit sa prind autobuzul necesar. In urmatoarea statia surpriza … era statia de unde am plecat … si atunci stau si ma intreb « sunt eu idiot ca nu m-am uitat sa vad ce autobuze mai trec pe acolo ?!? sau site-ul care mi-a dat itinerariul nu e atat de bine facut deoarece mi-a dat punctul de schimb intr-o zona mai putin accesibila ? ».

In rest mult zgomot dimineata, trafic infernal si dupa cum spunea un amic situatia cu locurile de parcare din Bucuresti e « pepsi » pe langa situatia de aici. Aici masinile sunt parcate mai ceva ca sardelele in conserva, bara in bara si tot felul de conditii de plata parcare si prostii care inca nu le-am inteles. Mai am timp la dispozitie cred ca « un an » ….

Un comentariu:

Kris spunea...

Pai, mai...draga Adi...hmmm, hmmm...daca tot intrasi in hora, acum tre' sa si joci, dar cum e vorba de o hora "frantuzeasca", eu cred ca ar trebui sa topai mai vioi decat de obicei :))

Vrei acasa?!? Da' ce-ai capiat? Nu stii de unde-ai plecat? Eu zic sa ramai acolo mai mult decat cele 365 de zile, sa-ti gasesti o fata frumoasa si desteapta, apoi mai vorbim :P

Problema cu masinile nu o resimti inca pentru ca, din cate am citit, mergi cu autobuzul acolo...hahahaha, mai incurci tu statiile din cand in cand, dar oricum e mai bine ;)

Asteptam noi impresii!
SUCCES!!!